понеділок, 21 листопада 2016 р.

Moody lines

Ніщо не береться нізвідки і не зникає нікуди.
Тому все буде так, як має бути, за усім шумом і димовими завісами.
Більшість населення завжди є тими, кого ведуть. Наївно вірити у протилежне.
Але.
Навіть ця більшість стає дорослішою і потроху, набиваючи гулі, виліковується від схильності творити кумирів та шукати месій. Вчиться задавати питання. І вороття назад в цьому процесі немає.
Хоча. У шалено прискореному світі ми проходимо реванш і війну одночасно. Хто обіцяв, що буде легко?
Але.
Того, що планувалось, - не сталось. Хоча силовий блок "незалежної" країни у жмені "расійскоподданьіх", газова голка міцно тримає пацієнта у стані коми - що ще треба?
Але оп-па! "Антироссийский государственный переворот в Украине" ((с), як стверджують, свіженький від ВФЯ на раша-тб)
Отже, щось ще потрібно було. Щось не враховано.
Причин багато. Гроші, звичайно. Куди ж без них. Але. Пам"ятаєте? Ніяки чари не зможуть зробити ніжку маленькою, а серце - великим? З грішми приблизно та ж біда, на щастя.
Не ставлячи перед собою завдання ретельно перелічиті усі підводні камені провалу проекту з розстину України, назву і улюблений Анін ексцес виконавця, і улюблену мою проекцію.
С восторгом наблюдаю за тем, как на уровне рукодводителей и рядовых граждан(ок) самозванных "мы-же-братьев" практически никому не удается отойти от паттернов собственного поведения и суждений при оценке наших мотивов и поступков (хотя эти паттерны обеспечивают мне неплохой, пусть и не взаимный, траффик из блогов "вставших с коленей").
Цікаво, що відмерли навіть естетичні уподобання родом з СРСР. Знаєте, оці всі "лучшиє пєсні советского кіно". Як одрізало усі емоції, днями з подивом дізналась я, проклацавши добірку на ютьюбі.
Отакої. Відірвати хотіла читачів від колоніального минулого, а відірвалась остаточно сама, з кимось разом, про когось можна сказати - "замість".
Ну що ж, тоді полетіли :)

7 коментарів:

  1. От за що я тебе люблю так то за ясність формулювань! Можна про паттерни детальніше і, бажано, з прикладами.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шпильку прийнято :) Що поробиш, роботи на півставки оракулом не проходить без наслідків...

      Приклади:
      1. від Яріка https://site.ua/yaramatjushyn/5423-zashtatnaya-rossiya/
      2. від мене, з останнього, недільного, якщо без особистостей: моя ще довоєнна належність до обмеженого кола осіб на одному майданчику (:)) і відповідно доступ до місця їх спілкування з мого боку квалфікувались як "мовчазна присутність для виконання функцій у разі необхідності", а тими, через кого вона стала мовчазною, виявляється це трактується як "тайное чтение и выверенная позиция" (мовою оригіналу). Тайное, Карл ))) Добір слів як тест Роршаха.

      3. Це вже не про паттерни, а про фактичну інформаційну залежність. Мій блог читають рашисти аж гай гуде, я їх блоги і новини - ні, бо щиро не цікаво. Трапилось якось влітку подивитись випуск новин на раша-тб. на жаль, про життя на росії я не дізналась, зате знайшла загублену шкарпетку :)

      Видалити
    2. Хоч якась користь - шкарпетку знайшла.
      Ну а про "мовчазну присутність" та "тайное чтение"... Хто на шо вчився...

      Видалити
    3. Скоріше, у кого що болить, але в цілому - так.

      Ще з їх новин дізналась багато про те, що за вікном, про росію - нічого. Думала, прибріхують коли розповідають що раша - наша інформаційна колонія, аж ні.

      Видалити
    4. Здуріти, наскільки смартфон і блогспот у мене несумісні (((

      Видалити
  2. Так, добре що потроху те все наносне відпадає, хоче не так швидко, як хотілося б

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну рахуй, Моісей водив своїх 40 років, а зараз тривалість життя зросла, так що...

      Видалити