пʼятницю, 12 вересня 2014 р.

Crabby thing

Тваринку шила не я, звісно, це подарунок Олени, що живе на веселці. Ви впізнали руку майстрині, правда ж? Оленка на липневій зустрічі вкотре вирішила побалувати нас своїми ювелірними звірятками - щедрою рукою дарувала, ще більше показувала. Ще раз дякую за крабика, він живий та непосидючий :) Знову вражає мініатюрність роботи - "розмах крил" всього близько 8 см...

Трохи про вміст флаконів. Два парфуми від Крістіан Лакруа - C'est La Fête (2007) та його фланкер C`est la Fête Patchouli (2008). Першим до мого берегу прибило Пачулі - чудовий гешефт, коли за невеликі гроші отримуєш натуральний, оригінальний аромат, незгірш розкручених вже творінь нішевих парфумерів. Аптечні спочатку, не-шоколадні та не-підвальні пачулі, присипані смолою елемі гарно виводити в люди не у театр, а на дружні посиденьки літнього вечора. А квітково-фруктовий C'est La Fête я вже принагідно придбала для колекції, заради флакону, все ж таки фруктики - не мій напрям.

Довідково пірамідки ароматів:
C'est La Fête. Верхние ноты: абрикос, маракуйя, черная смородина, груша и бергамот; ноты сердца: бархотцы, жасмин, слива Мирабель и роза; ноты базы: сандаловое дерево, мускус, орхидея и ваниль.
C`est la Fete Patchouli. Верхние ноты: бергамот и лимон; ноты сердца: жасмин, гелиотроп и элеми; ноты базы: пачули, сандаловое дерево, кедр из Вирджинии и бобы тонка.

Далі - ще фото. Так бігла, щоб спіймати прудке сонце, аж забула обтерти пил з маленького флакончика :)  Зате жодного фотошопу, тільки останнє фото - комбінація невдалого та вдалого кадрів, хоча хто його розбере, де який?..

Ролі виконують: літнього сонця - вересневе, пісочку - картонка+тканина і лише мушлі справжні, з берегу Чорного моря.








14 коментарів:

  1. О, які гарні фото! Милуюсь!
    І чого я не попросила тебе принести мені щось новеньке з парфумів на зустріч? Голова моя, голова )))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Питання - і чого я не подумала принести тобі щось новеньке :)? Наступного разу подумаємо на цю тему ))

      Видалити
    2. Во-во, обидві пропустили цей цікавий момент :)

      Видалити
  2. Продление лета) Солнечные лучики так здорово играют!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Скоро даже такое солнышко уже не поймаешь, так что я ловила момент :) Раз уж забыла взять крабика на море (были такие планы), пришлось везти море крабику

      Видалити
    2. Не трави душу, мне и так тошно.
      Крабик был рад))

      Видалити
  3. Вот который раз убеждаюсь, что мало хорошо сшить, надо еще правильно сфотографировать!
    Очаровательный крабик, действительно ювелирная работа)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я могу сфотографировать, но не сшить, а Лене удается и то, и другое :)

      Видалити
  4. А мене ось зацікавило питання, яка доля очікує використані флакони? Тільки не викидай. Я не фанат запахів, маю власних фаворитів... але від пляшечок цікавої форми і різних розмірів у мене збуджується фантазія... Я б щось цікавеньке з ними зробила... Хоча деякі красиві самі по собі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Зважаючи на кількість моїх флаконів, шанси побачити дінце хоч якогось я матиму не раніше ніж через декілька років інтенсивного використання. Але матиму тебе на увазі!

      Видалити
    2. Ось був такий конкурс. На жаль, не всі фото зберіглися http://www.supersadovnik.ru/hmforum/post.aspx?id=470872

      Видалити
    3. О, дякую за цікаве посилання! Дійсно, шкода, чомусь здається, що там були найцікавіші роботи.

      Видалити
  5. Тонечка, СПАСИБО! :) так хорошо ему в лучиках солнца!!!!!! балдеж!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Такое придумала - меня благодарить ))) За все удовольствие от творческого процесса я благодарна только тебе, т.к. без крабика даже не подумала бы затевать фотосессию :)

      Видалити