суботу, 3 жовтня 2015 р.

Ще трохи про море

Бо, бачте, ще не професор (цур мене!), а голова вже дірява :) Та й літо ще триває - хоч і бабине. Тож для початку - увімкніть, будь ласка, пісню, якою я хотіла супроводити демонстрацію світлин Джарилгача. Вона - про нас, мене та цей куточок Землі :)
Тепер запрошую переглянути свіжісінькі, 2015 року, яскраві 3D панорами  острову, зняті з коптера. Там ще й текстовий супровід цікавий.
В середине августа 2015 представители “Херсонщины Туристической” совершили долгожданную поездку на остров Джарылгач. Это путешествие, полное приключений, вышло довольно насыщенным — вместе с руководителем и сотрудниками НПП “Джарылгачский” мы проехали северную часть острова, побывали на косе Глубокой, Джарылгачском маяке и восточной оконечности острова.

Видивляюсь наступне літо у шипінні білої піни :)


А поки можна медитувати, збираючи мушлі, які залишила після себе хвиля. Пригадую, якось вела бесіду із подругою і як висновок хтось сказав "збирай тим часом мушлі". Жарти жартами, а є така гра компьютерна, уявіть :) Називається Mystery of Shark Island.
В основі її стандартне завдання на уважність та реакцію, але сетінг - те що треба холодним та сірим не-літом.


Набігає хвиля, відступає - і на пляжах Акулячого острову залишаються цілі та розбиті мушлі, а ваше завдання - до того, як набіжить наступна, знайти заданий перелік об"єктів. 





Шкода лише, що гра дуже старенька, тож на широкоформатних екранах треба грати, попередньо зменшивши роздільність та не у повноекранному режимі. Але ж то дрібниці :)

5 коментарів:

  1. Панорамы шикарные. 3d-ешки вообще улет!
    зы: не самый лучший вариант отправлять поздравления твоему полосатому купальничку)), но:

    друг мой-Сова, Тонечка:) С Днюхой тебя! Пусть сбудется самое заветное и желанное!
    Обнимаю:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Друг-Сова )))) Принимаем к исполнению!
      А способ далеко не самый худший, я, в отличие от некоторых, о кого даже язык марать неохота, таки "почую кожного" )))

      (а у меня теперь сова есть, пошти настоящая, вотЬ!)

      Видалити