понеділок, 21 грудня 2015 р.

Музика.UA

Привіт, хунта!

Думали ми думали і ось що надумали: а давайте на Новий рік (хоч я його й не святкую, зауважу для нових читачів :)) я вам та собі зроблю подарунок - дайджест з ваших улюблених пісень українських виконавців?

Умови такі: надсилайте мені на пошту (бачите формочку "Робота для листоноші"? Нехай працює!) 2-3 посилання на пісні (ютьюб або сервіси із завантаження музики на кшталт http://pleer.com, щоб можна було програвати прямо з допису, як тут). Жодних обмежень щодо жанру, статі виконавців абощо, тільки кількість. Якщо заявок виявиться забагато для одного допису, то нічого - буде в нас що послухати на усі зимові свята :)

Також надійшло запитання від подруги: а який твір ви вважаєте музичною "візитівкою" України? Відповідь на нього та посилання відсилайте тільки на пошту, щоб було цікаво!

Чекаємо на ваші пропозиції! Свято звільнення від зимової сесії наближається :)




6 коментарів:

  1. А тема? Новорічна чи не має значення?

    ВідповістиВидалити
  2. Цікава ідея :) Буду думати і шукати, бо багато з мого улюбленого - десь так десятирічної давнини, часів Рок-екзистенції та інших гарних збіговиськ :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Збіговиськ, кажеш?.. Тоді давай не 2-3, а 4-6 :)

      Видалити
    2. Добре, почну перебирати свої скарби, заодно і переслухаю :)) І хоч би потім вибране знайшлося на ютубі чи в "плеєрі" ))

      Видалити
    3. В плеєр можна завантажувати своє ;) Я так коломийку вам ставила!

      Видалити