четвер, 18 травня 2017 р.

instaWEEK


13/05/2017
Thanks God it's over :)


Керівник пісенного конкурсу "Євробачення" Ян Ола Санд відзначив високий рівень організації конкурсу в Києві. Він також сказав, що щороку керівництво робить зауваження країні, що приймає. Але в цьому році Євробачення пройшло бездоганно.
"У нас не було ніякх проблем. Україна організувала все на вищому рівні ", - заявив Санд.

And the winner is...

Виступ ONUKA та оркестру НАОНІ був одним з найбільш яскравих моментів вечора. Після їх виступу останній міні-альбом Vidlik потрапив в чарти iTunes декількох країн. Станом на 0:07 16 травня, міні-альбом Vidlik гурту ONUKA очолив електронні чарти iTunes у Британії, Німеччині, Польщі, Нідерландах, Данії та Швеції, а також №2 в Бельгії, №3 у Франції і Швейцарії, а також №4 в Австралії, пише Karabas Live.

Ooops we missed it again...


Мьі долго гнались за вами чтобьі сказать, как вьі нам безразличньі и вьіступили с нашей "народной" забавой - убивать.



16/05/2017

"Відповідно до Указу Президенту України №133/2017 провайдери та оператори телекомунікацій повинні блокувати доступ через свої мережі до деяких ресурсів, що створені та котролюються зі сторони РФ (Російська Федерація). Це соціальні мережі "Вконтактє", "Однокласнікі", сервіси "Mail.ru" та "Yandex", антивірусні програми "Kaspersky" та "DrWeb". Цікаво, що засновник соціальної мережі "ВКонтакте" Павло Дуров, у 2014 році відмовив ФСБ РФ у розкритті інформації щодо учасників спільнот Євромайдан, через що був змушений продати свою частку власності в цій соцмережі (детальніше тут). То ж буде, як мінімум, правильним для українців хоча б на третьому році Україно-Російської війни теж відмовитися від російських сервісів".  - увечері наступного дня наш провайдер, з сайту якого цей текст, вимогу вже виконав. Орфографію та пунктуацію збережено :) Питання-волання про якісь багатомільйонні вкладення для блокування шпигунсько-пропагандистського бізнесу країни-агресора зависло у повітрі.

"P.P.S. Дивним чином виявилось, що браузер "Yandex" взагалі перестає працювати, якщо заблоковані російські сервіси. Можна лише уявити, яку інформацію передає цей браузер в Росію при відкритті кожного сайту (включаючі банківські ресурси). Користуйтесь Opera, GoogleChrome чи Firefox"

ФІЗИЧНІ ОСОБИ, до яких застосовуються обмежувальні заходи (санкції) - pdf - 2.87 mb
 +

17/05/17




18/05/17

Василий Цаголов, Портрет старика. (Из цикла «У страха глаза велики»). Холст, масло, 2011 г. Музей сучасного мистецтва України.

6 коментарів:

  1. Тоня, лю тя)! Чмоки). От себя добавлю http://www.segodnya.ua/ukraine/ushcherbnye-lyudi-butusov-prokommentiroval-vyskazyvanie-putina-o-evrovidenii-1021182.html
    https://meduza.io/paragraph/2017/05/16/ogo-rossiya-24-vnezapno-rasskazala-kak-obhodit-blokirovki-saytov-no-nasha-instruktsiya-luchshe

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую тобі, моя дорогенька! Усе одразу в одному місці, ще й з доповненнями, просто свято! Цьом!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Цьомки-бомки:)
      Насправді не усе, але інакше це вже був би не інста-дайджест :)

      Видалити
  3. Дякую, Тонечко, все дуже цікаво!
    (Це я неквапом наздоганяю все, що пропустила)

    ВідповістиВидалити