четвер, 16 березня 2017 р.

16.03.2014

Три роки збігли як вода у пісок, хоча для когось вони, напевно, тривали вічність.
Вода на півострові - окрема тема. Місцеві вміли добувати її буквально з повітря, дбайливо збираючи кожну краплину. Панаєхавшиє із мухосранськів та їх послід не мають ані навичок, ані хисту, ані любові до землі, що своєї, що чужої. Любов до халяви і "сильної руки" важить набагато більше.

The most unequal countries for which Credit Suisse's estimates were available. By comparison, in the UK 23.9% of wealth is controlled by the top 1% while the most equal - Hungary - was at 17.6%

Але перепрошую, яка халява може реально бути за таких умов, з урахуванням супутніх інституційних обставин, для пересічного холопа? Ну реально, якщо без гучних гасел? Хіба що халява достроково померти ні за цапову душу через відсутність елементарних ліків у районній богадєльні. Хто порозумніше - вже отримує green card :))) Бывший комиссар молодежного движения «Наши» Мария Дрокова получила грин-карту США. «Самый красивый оттенок зеленого, который я когда-либо видела. Я так рада и благодарна получить грин-карту и стать ближе к получению гражданства в моей родной стране США», — добавила Дрокова, уроженка Тамбова.

Утім, жодна об"єктивна реальність не вплине на радість тих, хто вассаєдінілся. З чим я їх ї вітаю, чо. Я ж не фошист який-небудь.

P.S. И о погоде. Хохльі опять не замерзли.  Украина, несмотря на сравнительно холодную зиму, впервые в своей истории прошла отопительный сезон полностью без российского газа. Шансы возвращения "Газпрома" на этот рынок, когда-то один из крупнейших для монополии, частично зависят от исхода споров в Стокгольмском арбитраже, но, по мнению аналитиков, в обозримом будущем крайне невелики.

Немає коментарів:

Дописати коментар