четвер, 24 квітня 2014 р.

І знову цитатками. Вітання від Гомера

Емоційний ескіз.

З форума sevastopol.info:
 
Подлые хохлы, да. Подлые и вредные. И вообще, дядя, дай денег. Как это у самого нет?

***
Звідти ж (взагалі, дуже цікаво читати - почасти розумієш з ким 60 років прожили, отримуєш підтвердження тому, що спинним мозоком відчувалось при кожному візиті в АРК):

Сначала мост нужно было строить, а потом нас освобождать. Заодно и каклов половину денег стянули бы. А ворье наше просто перекрасилось и не более. Чем дальше в лес, тем......наболело короче.
***
Все як в анекдоті:
Поймали гестаповцы партизан, Ивана и Колю. Стали их пытать. Никто ничего не говорит. Тогда гестаповцы сказали:
- Кто выдаст тайну, того накормим, оденем, денег дадим и отпустим.
Ну Иван и раскололся. И вот он сидит, ест борщ, а мимо на расстрел ведут Колю, избитого и искалеченного.
Предатель отрывается от миски с борщом, смотрит на колино хмурое лицо, пытается словить его взгляд, и удивленно спрашивает:
- Коль, я не понял - ты что, обиделся что ли?!
 ***
Ну що сказати вам, таким?


*** 
Совет при президенте РФ. Проблемы Крыма

По мнению практически всех опрошенных специалистов и граждан:
- подавляющее большинство жителей Севастополя проголосовали на референдуме за присоединение к России (явка 50-80 %), в Крыму по разным данным за присоединение к России проголосовали 50-60 % избирателей при общей явке в 30-50 %;
- жители Крыма голосовали не столько за присоединение к России, сколько за прекращение, по их словам, «коррупционного беспредела и воровского засилья донецких ставленников». Жители же Севастополя голосовали именно за присоединение к России. Опасения перед незаконными вооруженными формированиями в Севастополе были больше, чем в других районах Крыма.

***
...купила анютины глазки - кустик голубой, кустик желтый.
Раз я недостаточно отважна, чтобы повесить над своим домом украинский флаг, то пойду посажу хотя бы цветки. 23 апреля. Симферополь и окрестности.
 Тримайтесь, рідненькі!

10 коментарів:

  1. Відповіді
    1. Від щирого серця бажаю їм добра без нас, нам - без них, от тільки щоб не вийшло як у Крилова - "от ворон отстал, а к павам не пристал". І це я не згадую татар чи військових, причому зрадникам зараз дуже невесело (якщо без подробиць).

      Видалити
  2. У мене в голові не укладається, як вони представляли собі цей процес? Як можна було думати, що відділившись у них все залишиться по старому (стосунки між родичами, економічні відносини з, тепер уже, сусідньою країною)? Що має робитись в тій голові, що вона зовсім не думала про наслідки і сам процес як такий? Повноцінними росіянами вони не стануть, як, схоже, не були і українцями :(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ви самі дали відповідь на своє питання: тут треба було аналізувати, міркувати, думати про інтереси усіх без винятку. Треба мати совість. Ще с тих пір, як я дізналась про депортацію татар, не давало спокою питання: ЯК ці люди, заїхавши у будинки з неприбраними ліжками, розкиданими іграшками, їжею на столах могли спокійно там жити, не питаючи - а що ж сталося з тими, хто жив тут? де діти, де старі, де жінки? Це ж з глузду можна з'їхати. Потім зрозуміла як, не буду тут писати, ви ї так знаєте.
      А нині, дивлячись на новини зі сходу, шаленію: ніколи не було в знайомій нам Україні жорстокості, ненависті, страху, крові - де взяти гніву Божого на тих, кто припхав нам це все?!

      Видалити
  3. о! Цей сумнозвісний сайт. Боже, я ніколи не думала, що люди можуть так ненавидіти своїх сусідів, своїх вчителів, своїх родичей. Якщо б я знала де знаходиться сервер цього сайту, я б його саморуч порубала б. Я давно вже про це мрію.
    Але я думаю, що ті люди самі себе і з*їдть. Бо їм всього завжди мало.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Що сервер - він залізяка, на вибори та мітинги не ходить...Таню, а уяви мій шок - ти, принаймні, з цими людьми поруч жила. Відчувався меркантилізм, лінькуватість та хамуватість на ЮБК, але от ненависті до всього українського я ніяк уявити не могла :(
      Так, з'їдять. Як "кадавр неудовлєтворьонний полностью" у Стругацьких.

      Видалити
  4. Ніколи уявити навіть не могла про таке...Якась тупість й звіряча жорстокість, цинізм. Ніколи не сприймала Крим як ворогів всього українського. Але зараз подивилася й прозріла... Ця ненависть вилилася в вбивство 16-річного підлітка лише за те, що розмовляв українською. Шок!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я була спеціально пошукала аналітику правозахисних організацій про злочини на грунті ненависті, ксенофобії (витягти таку статистику самотужки неможливо, бо немає такої класификації у нас). І от що цікаво: у 2012 році було аж 19 постраждалих від расових злочинів. На більш ніж 40 мільйонну Україну!!! Зате зафіксовано зростання злочинів на тлі гомофобії та злочинів проти політичних опонентів - не будеми тицяти пальцем хто лякав нас всю дорогу євро-геями та запроторив ЮВТ за грати. А тепер у Криму, боюся, український стоп-кран зірвано.

      Видалити
    2. Згодна, до чого призведе - боюся навіть думати.
      Спілкувалася сьогодні з подругою. Боїться розмовляти по телефону або писати листи, тільки скайп. Залякані до неможливості. Самооборона Криму знахабніла до того, що може заходити в оселі і робити що заманеться. Каже будуть виїзджати на материк.

      Видалити
    3. Жах просто :( Це навіть не back in the USSR, це щось в рази гірше. Нехай подрузі щастить!

      Видалити