понеділок, 8 лютого 2016 р.

À la guerre comme à la guerre

Перепрошую у всіх поціновувачів краси, що знову без "творчості", але тут така справа, цікава тим, кому цікава, шанувальники "Чёрного жемчуга" можуть гортати стрічку далі.

Так от, тут дехто аж надто спритний виявився. З інтерв"ю РБК засновника фірми "Первое решение" (Natura Siberica, Бабушка Агафья та інше раша-мильне) Андрєя Трубнікова:

— Почему у вас везде Natura Siberica, а в Эстонии — Natura Estonica?

— Это другой продукт. Natura Siberica там тоже есть, но там нет розницы, официального магазина нет, мы через дистрибьюторов работаем. Natura Estonica дешевле в три раза, чем Siberica. Она не такая натуральная, это масс-маркет. Мы положили в Natura Estonica эстонскую ромашку, чтобы показать, что мы любим Эстонию, чтобы они были довольны [A.V. - WOW!!!! Burst out crying!]. А то они вечно к нам подходили и спрашивали: а что это вы тут завод открыли? Очень подозрительно. А что это вы выбрали Эстонию? Не увезете ли нас в Сибирь? Это маленькая нация, они боятся всего: что придут русские, американцы, еще кто-нибудь [A.V. - WHY, OH WHY?! Do they know smth BAD 'bout 'balalayka' people? Stop pointing your dirty finger at 'someone']. У них уже органическая страна стала, они хотят теперь, чтобы все было органическое. Мы встречались с эстонским послом, я ему говорю: нам же по пути. Вы органическую делаете страну, а мы органическую косметику.

На самом деле мы потеряли Украину, там перестали покупать нашу косметику, сети перестали брать, потому что это российский товар. Мы потеряли рынок в 50 млн человек, он давал 15–20% нашей выручки. И мы решили сделать завод в Эстонии и через Эстонию зайти обратно на Украину. Сейчас начали уже в украинские «Ашаны» поставлять, теперь на нашей косметике написано: «мейд ин Эстония». В Польшу тоже заходить будем через Эстонию, потому что Польша тоже достаточно отрицательно к нам относится, исторически так сложилось [A.V. - All by myself itself *walks away singing*]. Мы еще в Китай сейчас идем, но там тоже проблемы [A.V. - SURPRISE ))))].

Нехай щастить, що я ще можу сказати.

P.S. Все ж без краси воно якось не то. Ось вам справжній black perl, а не яка-то імітація :)

12 коментарів:

  1. Бизнес,такой бизнес) Накануне наткнулась на интервью этого красавца на моем любимом http://www.spletnik.ru/blogs/kruto/125882_proizvoditel-natura-siberica-o-tom-chego-khochet-zhenshcina
    Отзывы о косметике неоднозначные.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, цинічний та прагматичний :) Ти його у двері - воно у вікно лізе ))

      Видалити
  2. Ой, Тоню, розвеселила!
    Шедевральне інтервру! У цьому - вся рашка: викинути гроші на шикарний магазин - мармур, хрустальні люстри - і в ньому продавати дешеве фуфло в яскравій упаковці. На жаль, я теж колись попалась на рекламу про їхню натуральність - купила якийсь наворочений шампунь. Після першого використання волосся стало, як було заявлено у рекламі - пишне, дуже блискуче, а після другого - з"явилась лупа, якої до того не було. Викинула без жалю. І чого ця погань знов сюди лізе?
    А Китай - то такий Китай! Китайські банки ще з грудня почали виводити свої активи з ерефії.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та, шедевр у кожному рядку :)

      Ефект приголомшливий (((
      Я, звичайно, не бьюті-експерт, але НМД натуральний шампунь - це гірчичний порошок та свіже яйце у холодильнику, яке ти тільки-но збовтала. Решта - більш чи менш ефективна чи/та шкідлива "хімія" (хімія є все, але зрозуміло про що я)).

      Видалити
    2. Жовток збовтала, ясна річ :) А то ще хтось із читачів помиє завтра голову яєшнею ))))

      Видалити
    3. Не пробувала ніколи гірчичний порошок. Для мене найкраще - житній хліб з яйцем, особливо шкірочки. Намазала, укрила тепло, походила як з маскою 30-40 хв. і змила. І волосся чисте.

      Видалити
    4. Гірчиця гарно порається із усім масним, прискорює кровообіг, тому її часто рекомендують при випадінні волосся, для прискорення росту разом із медом та жовтком. Мама, коли в селі, посуд миє гірчичним порошком, я, коли є час - голову. Якщо лупа або суха шкіра голови, тоді буде пересушувати, краще взяти хліб/борошно, жовток.

      Видалити
  3. М-да и не стыдно такое говорить, хотя с другой стороны все прозрачно и понятно- какой собственник такая и продукция, а косметика если честно у них г....но.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже рада, що на своєму і так не надто гарному волоссі її не випробувала. Інтуіція якась весь час відводила руку від полиці, навіть до війни та при доларі по 8.

      Видалити
  4. Про дівчаче :) Придбала сьогодні шампунь ЯКА, подивимось, який буде результат.

    ВідповістиВидалити