неділю, 27 листопада 2016 р.

MTSA - Amanite

And now, ladies and gentlemen, the blog is back to "being creative" :) I wish I could feel sorry for persistent hiccups of the person who brought this brilliant stupidity to life but I can not.

Anyway, зустрічайте - мухомор від МТСА, практично у продовження теми лікарських рослин. «Vergiftet sind meine Lieder…» :). 
Я дуже давно хотіла вишити цю лялечку, але навіть на відшиві у блозі Марі-Терез ніжка гриба губиться на тлі тканини, і це ж вишито товстішими за бавовну ДМС шовковими нитками. Тож мрія втілилась у життя коли я придбала мурано кольору "граніт" (здається, так називається). 

Звісно, основа не така витончена як льон, але ж і у мене очі не позичені. Компенсацією цієї невеличкої естетичної втрати стало відкриття, що на темному фоні акварельні дизайни МТСА перетворюються на пастель. Чи варто казати, що вишивання було величезним задоволенням?


Чого не скажеш про фотографування, яке вкотре можна назвати спринтерським. П"ять хвилин на все про все, тут уже не до розгладжування тканини і ста тищ композицій. Schneller, schneller!


А зараз не сміятись, не глузувати і не кепкувати. Вперше за майже два десятиліття я взяла в руки олівець і щось намалювала. Пальці тремтіли і не розуміли, чого від них хочуть і куди поділись клавіатура з голкою, але все ж змогли зобразити щось схоже на мультяшні грибочки.




12 коментарів:

  1. який яскравий грибочок :) мені подобаються дизайни МТСА на темних тканинах

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. мені тепер також :) наскільки я знайома з відшивами самої МТ, вона не робила їх на настільки темній основі, максимум - кольору небіленого льону.

      Видалити
  2. Справді пастельний грибочок, на темному дуже гарно - він такий виразний та яскравий :)) І картинки-ілюстрації дуже веселі :))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це був приємний сюрприз, такий ефект, він прискорив роботу у рази :) дякую, Катю!

      Видалити
  3. Прекрасный грибок! А ты красиво рисуешь!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Теперь и у меня он есть :) А рисовать я толком так в свое время и не научилась, увьі. По верхам только...

      Видалити
    2. Реалист :) Хотя да, скромность как правило ведет в никуда :)

      Видалити
  4. Навіть не можу і уявити, що можна від тебе чекати, якщо пальці не будуть тремтіти... Мухомор бомбезий! Яскравий та витончений.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Поживемо - побачимо, але навряд чи шедеврів :)
      Приїзди скоріше наживо дивитись!

      Видалити
  5. Bardzo ładny muchomor. Taki wyraźny! Ciemniejsze tło to dobry pomysł - gratuluję! Zaraz będę przeglądać cały blog, bo dopiero co go odkryłam:)

    ВідповістиВидалити