неділю, 2 квітня 2017 р.

Magnolia

Всі, напевно, знають, що бутони магнолії схожі на вербових котиків (ну або пухнасті ковбаски, якщо хто голодний зараз). Тепер знаю і я :) Сезон можна вважати відкритим! У старому ботанічному саду наважились розквітнути перші магнолії, коли ми ще ходили трохи закоцюблі та в шапках, тож у перший теплий день вони були зірками і центром уваги численних відвідувачів. А решта (магнолій, не гостей)) вже на низькому старті.













Аборигени ж випустили перші листочки з бруньок, такі зворушливі :)


8 коментарів:

  1. Такі ніжні... Шовкові плаття з-під мохнатої шубки :-)

    ВідповістиВидалити
  2. Приголомшлива магнолія !!!
    Це цвітіння мені навіть більше подобається, ніж пухнасті яблуневі білі дерева (складно порівнювати,... але я б дуже хотіла, щоб саме магнолії цвіли хоча б всю весну)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хоча б пів-весни :) Яблуневу піну так важко структурувати у композицію, а магнолії такі фотогенічні. Я жодного разу не спромоглась познімати їх не бігом чи продираючись крізь натовп, а так, щоб насолодитись естетикою цієї квітки бодай трохи. Сподіваюсь, що цього року мрія здійсниться :)

      Видалити
  3. Як на мене магнолія найчарівніша з квіток! Тендітна та сильна водночас. Фото настільки весняні, наскільки це можливо :))) вееееснаааа!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Згодна з тобою, шляхетна квітка :) "Весна іде, красу несе", а ми тут поруч з камерою бігаємо )))

      Видалити
  4. Які гарненькі пухнастики ))) Цього року вони, здається, раніше почали квітнути, ніж зазвичай :)

    ВідповістиВидалити