вівторок, 14 березня 2017 р.

Midnight Shells

Творчість, натхнена її тривалою відсутністю і близькістю того, що бадьорить і живить :)
А хрестики-ниточки за схемами - вибачайте, не скоро, бо то майстерність, а не творчість.


Під мушлі що може бути кращим за пісню про місто на березі моря? З нею у мене сталась кумедна історія: коли в грудні зранку був екзамен, а я, невиспана, саме її слухала по радіо останньою перед виходом з дому, то, як завжди це буває, вона засіла у внутрішньому "програвачу". І от сиджу я, не менш сонна ніж зранку, треба перевіряти роботи, а в голові як заведена колискова "засинай, Одесо, засинай". І немає значення, що мене звати не Одеса - ледь відпрацювала :)






Пластикове "скло" напрочуд добре пасує до "пластикових" фруктів у флаконі. Наскільки розкішний пачульний фланкер, настільки штучно звучить оригінал (власне, був придбаний виключно заради компанії як реквізит).


Нічого зайвого не можна додати до ідеального творіння еволюції, можна лише милуватись довершеними лініями і формами.


Ну і трохи шапочного" хуліганства" :) Зима на морі все одно зима!

6 коментарів:

  1. Гарні композиції, і водночас несподівані )) І про парфуми, які на фото, цікаво дізнатися ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катю, дякую за увагу :) А в чому несподіваність?

      Про Се ла Фет я вже трохи написала: пластикові фрукти, яким конче потрібна краплина анімаліки для достовірності. А взагалі парфуми треба нюхати власним носом, бо це надзвичайно суб"єктивна річ ;) (це я так компенсую власну обмежену здатність їх описувати))).

      Видалити
    2. Несподіваність у тому, що особисто для мене мушлі не асоціювалися з парфумами, а тим більше із шапочками, а виявляється, вони дуже гармонійно існують поруч у кадрі ))
      Ой так, парфуми треба нюхати "власноніс" )) Я це люблю :)

      Видалити
    3. Натяк зрозуміли, треба принести якось щось познайомитись, як наступного разу зустрінемось (я вже наче маааайже видужала, у порівнянні з минулим тижнем).

      Ииии, у мене все асоціюється з усім ))) А мушлі (=море) і шапочки - окрема тема: дуже хочу побачити море взимку, зимовий шторм наживо.

      Видалити
    4. Так-так ;) Одужуй скоріше, набирайся сил, бо нас ще виставки чекають :)
      Море взимку також не бачила, навіть не уявляю, яким може бути зимовий шторм...

      Видалити
    5. Видовищним, небезпечним зблизька - це те, що я зараз можу уявити. Дасть Бог сил та здоров"я, треба буде наступного січня таки з"їздити в Одесу, тим більше що є до кого.

      Сподіваюсь, дочекаються. Якщо сама собі не наврочу, то крім занять (мінус - заочники "панаєхалі") наступного тижня особливої халепи не очікується і можна буде щось планувати.

      Видалити