понеділок, 6 березня 2017 р.

***

На вовка промовка, а москаль кобилу вкрав (українське народне прислів"я)

Прасціцє.
Ми знов до вас із "русофобією", вимушено, ми ніхатєлі, нас змусили, і теде, і тепе.
Тільки учора відвідали Піцца Ветерано і я, дочка офіцера, казала чоловікові: наскільки ж запорєбріковим "воякам" треба було втратити воїнську честь і людську гідність (або навпаки?), навіть порівняно із армією срср. "Звитяги" перелічувати не буду: хто знає напам"ять, а кому все - "золотой до///дь". Виправте мене, але за історію людства армія жодної країни настільки не ганьбилась.

А сьогодні на берег інфоморя винесло оцю милоту у контексті озвученої вище думки і попереднього допису ))) На фото - солдат ЗСУ 2014 року у львівському київському метро, шоб ви панімалі.
Черговий куплет гімну тупості (можна не знати як виглядають однострої власних іхтамнєтів, але як можна не побачити нашивку?) і брехні (мацковскає мєтро, доооо). Зашкаліваєт воістину )))
Я понимаю, что в святом деле пропаганды все средства хороши, неплохая в целом попытка, но - нет ))) 

10 коментарів:

  1. ПионЭрское воспитание сказывается: хоть что-нибудь, а спионЭрить.

    ВідповістиВидалити
  2. Щось я якось не впевнена, що росіянські вояки будут опікуватися котиками...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я спеціально гуглила. Там були якісь елементи карго-культу, як і з дитячими малюнками, але було і інше: розповіді наших чоловіків про те, як рускомірці використовували котів і собак для розмінування. І ось в це я повірю не тільки тому, що це розповідають наші, а й тому що на відміну від рускіх, в мене "знаний груз" про них не "тощ".

      Видалити
  3. О, мордорці тепер ще й фото тирять? Намагаються таким чином свій звірячий оскал прикрити?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Займаються звичною справою без вмикання тумблера "клепка" :) Пригадую, у 2014 році хтось із наших аматорів вирішив зайнятись пропагандою і взяв мімімі-фото американського морпіха. Так там хоч нашивку зафотошопили )))

      Видалити
  4. Ой, ну какая разница кто на фото, главное нужный рЭзонанс вокруг))) пипл и не такое схавает, я эту гадость уже 3 года ем, так у меня иммунитет, а более слабые организмы привыкают, и другое не воспринимают к сожалению

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юля, привіт, рада тебе бачити )))

      Резонанс під твітом вийшов той шо треба, насміялась з коментарів, а загалом так, багато кому таке лягає у приємно-потрібну картину світу, навіщо перейматись правдою.

      Видалити
    2. Тонь я тебе новый кусочек "ПРАВДЫ" подкину - посмеетесь с девчонками - к нам( ну т.е ЛыНыРы) оказывается начали массово эмигрировать жители Украины в основном это студенты и желающие полечиться, т.к. на Украине людЯм такие блага не достпупны. ВО!!! )))

      Видалити
    3. Ти ба шо на світі робиться ))) Так і проживеш життя без світла "правди"
      Ну, думаю ТАКІ - і справді недоступні.

      Видалити