четвер, 16 лютого 2017 р.

Проект "Спадок"

У випадку якщо хтось разом зі мною пропустив появу проекту "Спадок" від Film.ua, то має можливість позбутись цієї бентеги і просто зараз переглянути два  ролики з циклу відео, присвячених українській культурі, традиціям, народним звичаям від їх витоків до сучасності. У 1-шій частині циклу «Національне святкове вбрання» автори покажуть, як у XIX-ХХ столітті виглядала українка в залежності від віку, соціальної приналежності та історико-культурної області проживання, для цього  відтворено характерний для кожного регіону етнічний образ (опис проекту з невеличкою редакцією позичено з опису першого відео)

Івано-Франківська область


Чернівецька область

10 коментарів:

  1. Дуже дякую за посилання цікаво

    ВідповістиВидалити
  2. Чудово! Як на мене, то ще багато разів буду переглядати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я вже кілька разів переглянула-переслухала :) Кумедне дівча і гонорова пані, а судячи з відео зйомок робочого процесу, будуть ще цікаві образи.

      Видалити
  3. Дякую, Тонечко! Хоча вже неодноразово бачила, все одно, подивилася ще раз із задоволенням! Бешкетне дівча та гідна панянка, вони неймовірні!

    ВідповістиВидалити
  4. Тонечко, дякую! Прекрасний проект :) Івано-Франківську область я раніше бачила, а от Чернівецьку - тільки щойно. Неймовірна краса )) А у них ще є ролики з вбранням інших регіонів?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо дивитись відео прямо з ютьюба, то найперша пропозиція у блоку праворуч буде відео бекстейджу ;) що за регіони там будуть, можливо ти зможеш вгадати

      Видалити
  5. Тоня спасибо за такую наводку, я а я еще рядом на ютюбе историю украинского костюма нашла, прям бальзам на душу, и и главное интересно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. На здоров"я!
      Ага, я також бачила у списку пропонованих це відео, відкрив ютьюб - пропала ніч :)

      Видалити