вівторок, 14 червня 2016 р.

Our children. Our country

Хто має очі - розуміє різницю між країною, що впивається війною як солодким трунком, і країною, що вимушена йти через неї на шляху до життя. Libido та Mortido.



7 коментарів:

  1. Тільки що повернулись додому... Хлопця привезли в наш мікрорайон... А горіли б вони зі своїм трунком.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Аналогічні побажання. Коли буваю у Київському військовому шпиталі, порівнюю з тим напівсонним царством, яким він був до війни. Нема слів, тільки гірка лють.

      Вічна пам"ять захиснику...

      Видалити
  2. Наші діти чудові і у них прекрасне майбутнє!!!
    а вороги собі зуби обламають на нашій землі

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Знаєш, коли я дивлюсь на процеси в динаміці, у порівнянні того, що планувалось, і що є (а особливо коли читаю ватні пабліки))), то мона стверджувати що ми якщо не перемогли, то точно не програли. Восени буде цікаво та динамічно, "запомните єтот твіт" :)

      А діти - прекрасні, респект батькам!

      Видалити
    2. погоджуюсь, зміни відбуваються абсолютно природнім шляхом, ми змінюємось, і хоч стара система хоче зберегти стабільність, то нам ще необхідно вистояти (а відступати ми, ясне діло - не будемо), пережити турбулентність, і врешті-решт все буде добре! чекаємо осені :)

      Видалити
    3. Почала писати відповідь, в процесі натрапила на резюме виступу Портнікова, він пером краще володіє: http://www.5.ua/polityka/portnikov-pryizd-surkova-rizko-zminiuie-masshtab-peremovyn-u-minsku-117274.html#

      Літо буде гаряче, на жаль, а от осінь - плідною.

      Видалити
    4. та дійсно так, до усього (хоч і важко все передбачити..) треба бути готовими, бо чим ближче до кінця - тим страшніша агонія (московської імперії)
      Наша задача вистояти, і ми це зробимо!
      на жаль, я не достатньо розбираюсь в аналітиці, мої переконання більше основані на вірі та інтуіції, я бачу безліч людей, які роблять свою справу віддано, щиро задля України, задля кращого майбутнього наших дітей, тому переконана - все буде добре!

      Видалити