вівторок, 31 травня 2016 р.

...

Вот где бы я еще на крымнашек наткнулась - так на милейшей "Скучающей панде" довелось! Расслабилась, называется... Подивилась розфарбовані старі фотографії.

#47 Grand Duchesses Olga And Tatiana Romanov In Livadia, Crimea, 1914

Для тих, хто не володіє англійською, переклад першої репліки: "ще один доказ того, що Крим завжди був російським". На фото - дві німкені, однак то вже несуттєво. Крим все одно був "русскій".
Ржу с убогих. "Всегда" - уж не слишком ли амбициозно, с учетом бурной истории этого клочка суши? Про арифметику я вообще молчу. 171 год - миг для истории. Даже с учетом ускоряющегося времени. И что самое характерное, каждый маниакальный приступ владения им у них начинается с аннексии. Хотя, что взять с тех, кто через окно в цивилизацию лазит?

Странный это смех, конечно, булькающий, сквозь комок боли от того, что за ваше долбаное величие, гребаную ностальгию по палачам, инфантильность, агрессивное невежество одних, страусиную позицию других, бытовой расизм, гибнут наши лучшие люди. Да и просто люди. Люди - они жить должны, знаете ли.

3 коментарі:

  1. Все вірно ти написала. В отих убогих розуміння причинно-наслідкових зв"язків відсутнє зовсім, тому для них 100 з хвостиком років - то "завжди", хоча якщо копнути трохи далі цих 100 років, то ще очевиднішим постає те, що Росія - це велика фікція, яка базується на вкраденій історії та внеску і праці зовсім не росіян. І до речі, про той факт, що на престолі в них майже двісті років сиділи німці, зараз воліють не згадувати.
    А всі сльози нашої країни їм вернуться. Як і прийде розплата за агресію, пиху та ницість.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені ще інша тема в них подобається: де пролилася кров рускага салдата - там руская зємля. І всьо, а вас тут, дєвушкі, нє стояло )))
      Будь-яка не вдарена по тім"ячку величчю людина розуміє, що будь-яка імперія розвивається за рахунок експлуатацїі поневолених народів та територій. Якщо (коли!) ми разом з литвинами, поляками, татарами, євреями, греками, грузинами почнемо забирати кожен свого та своє, то від вєлічія залишиться ісконний-посконний пшик :)

      Видалити
    2. Це точно )) З величі залишиться велика тундра (бо північних народів надто мало залишилося)

      Видалити