вівторок, 8 березня 2016 р.

Бурчання :)

І я скажу пару слів про НANDMADE-Expо. Дякувати Будді, що там є дерев"яні заготовки, кераміка та різні штучки, без яких купляти там щось вишивальне (крім Лука-С чи Лансвіту) не було б жодного бажання. Засилля бісерного несмаку вражає. Можна як йти за смаком покупців, так і формувати його. Наші виробники обрали перший шлях, в нікуди.
Але все одно день був гарний, хоч ваша Галя і балувана :)
Купила собі трохи краси...


Зустрілись ненадовго з Наталею Nata Crea, вона подарувала нам свіжі весняні скрап-листівки, так приємно :))) Наталочка також принесла свій скрап-альбом "Осінні історії", дала його погортати-помацати, наживо він виглядає ще більш вражаюче, ніж на фото!


Не можна просто так пройти повз стенд Sky Swallow (тут далеко не все :))! І не сфотографувати ніжну квіточку, подарунок Олени Коваль.


(за якість фото вибачайте, випробовую камеру телефона)

15 коментарів:

  1. Заготовки ( квіточка і яблучко) просто чудові!
    Повністю підтримую про шлях в нікуди, може, в першу чергу, самі продавці не мають смаку?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та хто їх знає... У наш час блогів-інстаграмів-тамблерів смак виховується легко, в принципі. Я рада за шанувальників бісеру, але хотілося б більшої різноманітності та вибору у вишивальному асортименті.

      Ну і постійна проблема - вузесенькі проходи між рядами, які тільки зменшують прибутки учасників, насправді, бо після хвилин 20-ти вже хочеться поскоріше вшитися звідти :(

      Видалити
  2. Чудный цветочек! Хорошенько за ним ухаживай!
    Заготовки миленькие.
    P.S.: Не люблю бисер)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я и цветочки - это как Монтекки и Капулетти. но я делаю все возможное )))

      Бисер бываИтЬ разный, с ним надо аккуратно, чтобы не недо-пере-солить. Я принципе к китчу отношусь хорошо, но это даже не китч был...

      Видалити
    2. Как приправу, в меру и в нужном месте очень даже можно использовать. Но полностью бисерные картины мне не нравятся.

      Видалити
  3. У меня и у моей сестры та же фигня с цветами). Ей подарили самую примитивную бегонию рекс. Она назвала растение Мойшей,чтобы живучее было. Карму,так сказать,ему правильную привить. Спрашиваю: "Как там Мойша?". "Заболел,умирает",-отвечает сестра. Решила пересадить зимой в бОльший горшок. Зимой,Карл! Даже я это знаю,что зимой пересаживать нежелательно. Ну такоЭ.
    А что касается выставки,то меня лично ужасают валяные предметы гардероба. Все эти серо-буро-малиновые шали и жилеты бомжацкого вида за баснословные деньги.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Бедный Мойша. Даже имя не спасло. Но может еще есть надежда?

      Видалити
    2. Я їх майже не помітила, валяшок тих. Є і є, такоє. От якби їх було стіки ж, скіки біііііісеруууууу ))))...

      Мойші-Надєжді вітання, хай тримається :)

      Видалити
  4. Переназвать его в Надежду?)))) Посоветую). Хорошая идея.

    ВідповістиВидалити
  5. Тоня,читала тебе й ловила на думці себе, що і я так само б бурчала:) й про несмак, про вузькі проходи й натовпи, про обмежений вибір товарі для вишивання... принаймі в останній раз, коли відвідувала цю виставку враження були такі самі. Дякую, що поділилася своїм "бурчанням"! Буду спати спокійно, а то дошкуляло те, що не вдалося в цьому році потрапити на виставку:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Рада тебе бачити, Оленко!
      Спи спокійно, сни про салон у Парижі чи ще щось змістовне, вишивальне )))
      Обмежений - це дуже політкоректно я сказала, краще було б - "відсутній" (бісер не рахуємо). Як і вентиляція, до речі. Ми занурювались у ряди двічи, мене просто фізично починало нудити від натовпу і задухи. Фир-фир-фир! )))

      Видалити
  6. Ось і я доповзла трохи побурчати ))) Тільки трохи з іншого приводу. Ось мене, наприклад, засмутила майже повна відсутність товарів для виготовлення прикрас (намистин, каменю, японського бісеру, фурнітури і т.д.). Майже всі продавці цих товарів перемістилася на "Золоті руки майстрів", але ця виставка буде аж в квітні, та ще й за вхід треба платити однозначно (бо запрошень у них не передбачено). У мене були сподівання, що можна буде купити необхідне і не гасати по всьому місту за покупками. а тепер доведеться...
    Що стосується бісерної вишивки. Мені, наприклад, дуже подобається вишивати бісером - але гарні дизайни. У моєму розумінні гарні дизайни - де цікавий основний малюнок, добре підібрані до нього відтінки бісеру (або бісер виступає як акцент на лініях і окремих деталях) і його не занадто. У нас, на жаль, поряд з невеликою кількістю пристойних дизайнів величезна кількість повного несмаку і яскравостей а ля "вирвиоко". А щось подібне до бісерних дизайнів Міл Хіл - так взагалі не бачила. З вишивкою хрестиком у наших виробників взагалі дуже сумно - майже нічого нема нового та цікавого (( Для декупажу був непоганий вибір, але туди було не протиснутися... І погоджуся, що вузькі ряди, і як наслідок - тиснява і задуха, не давали все роздивитися як слід, тож можливо, щось цікаве я і пропустила.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оце так бурчання! "Візьмеш в руки - маєш вешч" ))

      Знаєш, я погано пам"ятаю умови виставки "ЗРМ", але суто теоретично: виставка площу орендує, чем менше площа - менше витрати учасників. От і економлять, напевно. Я б воліла заплатити краще 20-30 грн за вхід (ми витрачаємо на рукодільні забаганки набагато більше), але мати пристойні умови перебування.

      Я проти бісеру в тему та якісно розроблених дизайнів теж нічого не маю :) Повністю з тобою згодна!
      http://volchonok.gallery.ru/watch?ph=heh-SmKA
      http://vorchenok.blogspot.com/2012/07/rosewood-manor-keys-to-kingdom.html

      З-поміж хрестикових дизайнів марку тримає НМД Мережка тільки, а вони, судячи з усього, орієнтуються на закордонного покупця. Решта - сум, жаль і депресія :) Хоча не знаю, може я просто перенасичена за ці роки, бо з новинок, що досі викладає Яна-Бобрік, мені також подобаються одиниці, а щоб купити - так і жодна. І улюблені французські журнали деградували. Але це вже інша тема :)

      Видалити
    2. Ну як же не побурчати, коли є така можливість )))
      Не знаю, як зараз щодо умов, але пам"ятаю, що колись "Х-Е" так само давало можливість пройти за запрошеннями, але місця було дещо більше. Та й зараз все одно певний відсоток людей платить за вхід, наприклад я минулого року платила, бо не було можливості роздрукувати запрошення... За участь у "ЗРМ" треба добряче заплатити, а за вхід вони брали торік 25 гривень...
      Дуже гарні дизайни, все добре роздивилася )) От і змішані дизайни - чудова річ )))
      Так, дизайни "Мережки" мені подобаються, але також засмучує їхня орієнтація не на нашого покупця (на виставці я їх не бачила)... І ще те, що у них досить великі дизайни, а чогось маленького і витонченого немає... І поки наші чухаються, інші здобувають собі прихильників (як, наприклад, "Лука-с")

      Видалити
    3. І не могла побачити Мережку, бо їх і не було як мінімум на цій та попередній точно, а загалом думаю на ждодній. За минулорічний вихід циганочкою з наборами у москві вони отримали добрячих кпинів, розказали легенду про "світоглядні неспівпадання" з оргазізаторами ХМ, але то всьо лірика, зрозуміло.
      Засмучує інше, що крім Мережки серед наших і шукати чогось особливо цікавого не вийде у дизайнах будь-якого розміру :(

      Видалити