пʼятницю, 1 січня 2016 р.

Royal Bain de Caron

У той час, як все прогресивне людство святкувало зміну дати на календарі, я фотографувала ))) Неймовірно скучила за цим заняттям за - страшно навіть подумати! - два місяці пекельного пекла на роботі! Не все вийшло так, як було задумано, але вже так і залишиться у альбомі.

Знайомтесь - Royal Bain de Caron, практично допита пляшечка солодкого задоволення.


З історії аромату (текст з блогу Hola Palomita):
«Сумасшедший миллионер, чуть ли не Говард Хьюз, заказал Эрнесту Дальтроффу аромат шампанского. Но не просто так, а чтобы купаться в нем. Как купаться в растворе 90% спирта? Правильно, никак. Поэтому в 1923 году под именем Bain de Champagne была создана банная линия и протирочный колонь. И только в 41 году под именем Royal Bain de Champagne появилась обыкновенная туалетная вода. Ее автором был уже новый парфюмер Карон - Мишель Морсетти. А дальше … дальше была битва с виноделами за название. И сейчас в линейке Caron этот аромат фигурирует уже под третьим именем - Royal Bain de Caron. К сожалению, вместе с шампанским с этикетки исчезло шампанское из флакона».

Далі - ще трохи фото та мої враження з більш ніж дворічної давнини допису на галері.ру.





"Если описывать в двух словах, то это «Елисейские поля на восточный манер». Из-за скудости моих парфюмерных ассоциаций (определенно есть другой аромат, на который похожи Бани, но я его не знаю), из-за сирени, из-за пузырящегося радостного настроения, заключенного во флакон.

Слышимое из горлышка флакона можно назвать крем-содой, но затест на коже и волосах явственно показывает, что эта крем-сода на деле смолисто-бензоиновая нега, приправленная сиренью (много!) и розой. Жить хорошо и жизнь удалась :). В пирамидке есть еще и ладан, но для меня этот компонент всегда был провалом обоняния, если только не солирует".

4 коментарі:

  1. аромат описала чудово. Я навіть з закладеним носом спробувала його відчути. І фото гарне, новорічно-святкове. Але НЕ вітаю тебе, адже до твого нового року ще далеко.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за НЕ-вітання, Олю :) Ну як далеко, не менше двох місяців, а потім - свято кожного дня.

      Парфуми описувати не дуже вмію, тож рада, якщо навіть закладений ніс (одужуй швидше!) його почув!

      Видалити
  2. Дуже гарні - і фото, і опис )) Фотографії вийшли дуже новорічними )) (хоча ми знаємо, що у нас новий рік настає за два місяці ;))
    У мене теж слабкість до парфумних ароматів ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Катю!

      Так, наш новий рік ще попереду, але ніхто не заважає під настрій поексплуатувати загальноприйняту естетику свята 31 грудня :)

      Видалити