понеділок, 18 січня 2016 р.

Книжкове

Зустріла в мережі цікавинку. Цікавить ваша думка, тому жодних коментарів. Скажу лише, що під обкладинками - текст творів без змін.



До речі, про книжки. У зв"язку з обставинами, не надто приємними, було багато часу на читання, причому читати щось на кшталт "Сліпоти" було зовсім недоречно, тож з-поміж більш легкої літератури можу порекомендувати:
Карлос Сафон "Тінь вітру"
Ширлі Джексон "Ми живемо в замку" ("Притулок")

Дарма, що я з перших сторінок вгадала, хто видає себе за книжкового диявола та хто отруїв сімейство Блеквудів, читати було не менш цікаво.

А ще в мене є вишивка, але я вам її не покажу, бо надворі темно та холодно для фотографування ))))

10 коментарів:

  1. Иллюстрации для любителей "манга"? Для подростков? Для японских подростков,изучающих русскую литературу?)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Цільова аудиторія не вказана :) Ось те що є від вид-ва ЕКСМО: - обкладинка в манга-стилі та класичний текст під нею :)

      Видалити
    2. Может быть,чтобы подростки заинтересовались.Такой себе пиар-ход,а шо?

      Видалити
    3. Ашотакоє, да. Прийнято :)

      Видалити
    4. Крім піару нічого на думку не спадає, лише питання, у творах є опис головних героїв, а він так би мовити не співпадає з намальованими... ну то таке - я прідіраюсь ))))

      Видалити
  2. Виглядає дивно. Але явно розраховано на підлітків, аби вони купилися...
    Зробила висновок, що для мене існує дитяча література - з картинками (тут для мене важливо, аби ілюстрації були якісні), та доросла література - її мені зручніше читати з електронної книжки і картинки мене тут взагалі не цікавлять.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Прийнято!

      Безвідносно предмету опитування: а я люблю гарні ілюстрації всюди, проте тільки коли йде мова про паперові книжки, щодо електронних погджуюсь з тобою - насолодитись картинкою складно.

      Видалити
  3. А я знаю до чого тут ця картинка, тому відповідати не буду. Хоча... Ну чому б ні. Що не зробиш, щоб змусити дитину узяти у рукі книжку.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щоб дізнатись неупереджену думку читачів :) В принципі, навіть знаючи бекграунд мого наміру, відповідь можна і треба давати. Дякую!

      Видалити