неділю, 25 жовтня 2015 р.

25-10-2015




Ну, ви зрозуміли :). Хоче панство найдорожче за всю історію незалежної України соцопитування? Буде вам соцопитування, а міста що, міста століття простояли і ще чекатимуть. У коментарях - перекличка тих, хто вже! Кількість коментарів = кількості картинок у наступній фото/арт-добірці. У мене - стовідсотково безпрограшна лотерея, кажу вам :)

22 коментарі:

  1. Повернулись, майже не було за кого. Тяжка справа.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Рахую +2 чи більше :)?
      І не кажіть, але варто було йти для того, або хоча б задачу мінімум виконати, не допустити щоб риги та їх клони пролізли.

      Видалити
  2. І ми вже, з ранку ще:) Тепер дитина знає, що таке дільниця, бюлетень, як голосувати (це - кричати "Україна переможе!":), і сама кидала бюлетені в урну:)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Забула розказати, як чоловік допомагав о 9-й годині ранку 90-річній бабусі ставити хрестики (на прохання дільничної комісії). Бабуся, не дочуваюча і майже сліпенька, просила його як мера відмітити "Ключка", а до міськради - "молодого Олега з нашого району". На питання чоловіка, що, може Кличка, а не Ключка, бабуся наполегливо повторювала "Ключка!"... сумно...

      Видалити
    2. Радо додаю +3 картинки! Катрусі вітання від тьоті Тоні )))

      Добре, що хоч Олег молодий... Але загалом я все більше і більше, як ніколи - за виборчий ценз. І за виключення зі списків виборців за систематичну неявку на голосування - для чого я, холєра, податки сплачую?

      Видалити
    3. Молодість в даному випадку зовсім не перевага. На превеликий жаль

      Видалити
    4. Чи ж я не розумію... Типу синочка Балоги, що переміг у Мукачевому.

      Видалити
    5. По типу чергової маріонетки забудовника). Його попєрєднік не витримав спілкування із громадою).

      Видалити
    6. Громада у вас язиката і папєрєднік не зміг адаптуватись? :)

      А ти в курсі про Глухів? Цікаво буде дізнатись, чи вартий нащадок Терещенків своїх прадідів, але в будь-якому випадку - уважуха глухівчанам.

      Видалити
    7. Не те що язиката, а може пику натовкти). В курси. Побачимо)

      Видалити
    8. Завваж ще чотирьох, моя мама та сім"я сестри, разом з 19-річним юнаком :), усі вчора були на дільниці (як і завжди)

      Видалити
    9. Ого! Зарахувала. Добре, що картинок у мене на компі вистачить на цілу дільницю ))))

      Видалити
  3. Ми з чоловіком як прийшли голосувати (а це було вже після 11 години) по нашому списку з нашого будинку підписи були навпроти нашої квартири і квартири моєї свекрухи (живе з нами в одному під"їзді) і все... Сумно, явка нікудишня. Хоча наша область і в трійці з найкращою явкою. І в списку будинку моїх батьків така ж ситуація - вони в 12 годин дня були першими, хто проголосував :(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, явка була досить низька як на важливість питання, але пишуть, що і загалом по світу місцеві вибори викликають менший ажіотаж, ніж у рівні влади повище, і ми в тренді. Звісно, байдужість - то не про нас поки розкіш, тож я вважаю, що таки дійсно низька. Зате маємо шикарний аргумент у розмовах з певною категорією людей :)

      Ну і +4 картинки :)

      Видалити