неділю, 8 березня 2015 р.

Скоро час діставати весняні лаки та сказати "бувай!" зимовим темним відтінкам. Це також - весна!

Просто на очах закінчується і паралельно густішає у пляшечці улюблена сушка  Seche Vite, вона й раніше коштувала немало, а нині мабуть зовсім золота буде... А чим користуєтесь ви? Щоб дійсно підсушувало за хвилини?

19 коментарів:

  1. дивно, а у мене немає зимових та літніх кольорів. Часом розфарбовую зиму, а влітку і так кольору вистачає.

    ВідповістиВидалити
  2. А у меня с сушкой не срослось. Купила Данс Легенд для этого, а то ли пользоваться не умею, то ли еще что, но после нанесения сушки у меня появляются пузырьки(((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Может сушка плохая. Помнишь, я Данс Легенд базу снимающуюся купила, ногти накрасила поверх нее, а потом в душ полезла? Что-то в датском королевстве возможно не срослось...

      Видалити
  3. Мої літні лаки вже не можуть дочекатись. коли я буду ними користуватись))
    Тоня, я читала, що дуже холодна вода допомагає лаку висихати швидше. Треба налити в мисочку дуже холодної води (можна з льодом) та опустити туди нігтики на хвилинку-другу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як я тебе розумію!
      Неодмінно спробую такий спосіб, але що мені подобається у Seche Vite - це захист и шикарний, не боюся цього слова, зовнішній вигляд нігтів, усі питають чи не шеллак у мене :) Погоджуюсь на мінус шикарність, але плюс висушування хоча б. Придбала у комплекті з основою та маслом для кутикули сушку Вів"єн Сабо - як кажуть, ні про що.

      Видалити
  4. у мене нема такого. є 2 варіанти- шеллак і в проміжках- прозорий умная емаль.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шеллак - гарна з усіх боків річ, страждаю тим, що за 3-4 дні будь-який колір набридає.

      Видалити
  5. і в мене шеллак , тому ніц не пораджу :)). в тому в мене смак постійний - всі темні відтінки, особливо фіолетовий. тато колись питав, хто мені пальці відбив :). хоча влітку можу псіханути і зробити яскраво рожеві

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оце в мене стільки любителів шеллаку, виявляється ))
      Щодо татового питання сміюся - мене чоловік запитує те саме, коли взимку-восени нігті фарбую. Може, є якась методичка для чоловіків, таємна ))?

      Видалити
  6. Я не пользуюсь сушкой, пользуюсь Evelinе с эффектом UV 3в1. Лак держится дольше с ним.

    ВідповістиВидалити
  7. Поздравляю с праздником весны и победы феминизма)))) Ногти крашу раз в квартал, посему ничем и не пользуюсь, так что тут я не советчик.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І тебе вітаю, Іра! Правильно обрати привід для вітання - половина справи :) А фемінізм - "ето же очєнь і очєнь!", як казав Голохвастов :)

      Видалити
  8. Я нігті не фарбую, нещодавно відкрила для себе шеллак-подобається, але не завжди час є в салон сходити :)

    ВідповістиВидалити
  9. Я пользуюсь серией Blue Cross, у них отличный быстросохнущий топ и обалденный закрепитель Diamond (крепкий и блестящий, я потом отмачиваю немножко чтоб стереть лак и сколов нет)). Гель-лак не уважаю - неделя и хочется снять так как отросший миллиметр режет глаз :) (ну разве что на отдых чтоб не заморачиваться и на все лето на ножки в виде френчика) Из гель-лаков - Шиллак или Коди или Гелиш. А цены сейчас конечно особо и не разгонишься - купишь один пузырь и доволен.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вот именно из-за этого отросшего миллиметра (а у меня вообще ногти быстро растут, не то что волосы) вкупе с надоедающим цветом я на шеллак не иду :)
      А чья это серия?

      Видалити
  10. Вот-вот и у меня растут как бешеные (тільки кволі та слабі)
    Американцы и у них в линейке 2 объема - 15 мл и 75 мл До скачка курса я брала бадью:):):)

    ВідповістиВидалити