суботу, 29 листопада 2014 р.

Дайджест гірко-кисло-солодкий

Колись, коли закінчиться війна, я гортатиму сторінки блогу та згадуватиму, що бентежило у ці дні, що цікавило, що смішило. Нарешті знайшла правильну аналогію до своїх дайджестів: не апологетика, а фотографія - з тривалою витримкою, із закритою до розміру макової зернини діафрагмою, щоб віддаленому у часі надати чітких обрисів, а того, що промайнуло зіркою, - побачити слід.

понеділок, 17 листопада 2014 р.

Питання до киянок, буденні

Дівчата, скажіть будь ласка:

1. Де на Троєщині чи по сусідству працюють волонтери та збирають для солдат теплі речі?

2. Де знову ж таки на Троєщині, Оболоні чи Лісовому (останнє - на крайній випадок) можна віддати у хімчистку білу хутряну шубку та - і це важливо! - забрати назад ту ж білу хутряну шубку? :) І скільки ця радість приблизно коштує зараз? Почистила б її народними засобами, але підклад атласний став вже зовсім брудним.

Картинка для привертання уваги :)

(с) Alicja Zmysłowska 

Усіх люблю, читаю, але нині така затуркана, така затуркана, що відповідаю подумки :(

четвер, 13 листопада 2014 р.

Спів комети

Зіркова тема вимагає продовження. Учора, 12 листопада 2014 року, сталася подія, яка має право увійти в історію людства разом із першим польотом людини у космос та (ймовірною) висадкою американців на Місяці. Уперше в історії на комету, названу на честь українських астрономів, що її відкрили, кометою Чурюмова-Герасименко сів спусковий модуль "Філе", який прилетів у складі космічного апарату "Розетта", запущеного у десятирічну подорож Європейським космічним агентством у 2004 році.

пʼятницю, 7 листопада 2014 р.

By Night

Хотіла запитати шановне товариство про його ставлення до такої речі, як колективна відповідальність, аж раптом згадала, що нині п'ятниця :) Наступного разу поговоримо, як буде натхнення. Сьогодні хай будуть далекі планети, ясні зорі та - північні заграви :) Обережно, оригінал деяких фото дууууже великий!

Guardian Of The Galaxy by PeterJCoskun

Mars, Antares, Moon and Saturn by Tamas Ladanyi (TWAN)

Auroras over Northern Canada by Kwon, O Chul (TWAN)

Хочу ЩЕ!

середу, 5 листопада 2014 р.

Проектор, оновлено

D’you know the big problem with a disguise, Mr. Holmes? However hard you try, it’s always a self-portrait.
 Irene Adler, "Sherlock"

Раб мечтает не о своей свободе, а о своих рабах.
Цицерон


Собственно, эпиграфами можно было и ограничиться, вся мысль - в них. Но - а как же не пографоманить?.. :)

..А-ха-ха, московитская пропаганда, прекрати уже, что ты делаешь? Ну ладно Цицерона не читали, я вот тоже не читала, так - по верхам, но элементарные защитные механизмы психики-то вроде все знают, умные (уж по верхам-то вроде совсем не сложно, нэ?). Никто лучше не докажет рашистскую гнилую человеконенавистническую суЧность, чем она сама, своими руками. И пропасть между нами не измерит точнее. Штука есть такая, проекция называется. Нам остается экономить на затратах отдела пропаганды и стебать, стебать и еще раз стебать этот бред: визитки Яроша, распятых мальчиков, снимание с поездов в Нацгвардию. 
Новый хит (хоп-хэй-ла-ла-лэй!) - каждый украинский боец Национальный гвардии получит за участие в войне против России в Донбассе земельный участок и двух рабов. Сюжет об этом без каких-либо доказательств показал Первый канал России. Туточки разоблачение этой и еще 4 примеров (ах какой был сложный выбор!) лжи об Украине, а ниже - упомянутый стёб. Народ - от министра до простого работяги - проникся идеей  :)