четвер, 26 червня 2014 р.

Такі часи...

Що тільки люди не шукають у інтернетиках! Хочеш - тримай рецепт яблучного пирога, а хочеш - навіть таке:


Ось за таким запитом хтось із росіян сьогодні зайшов у мій блог. Сумно та смішно одночасно. Чого тій людині хотілося, що цікавило? Чомусь спали на думку зустрічі анонімних алкоголіків: "Вітаю! Я Вася і я бандерівець". І ота множина... А що, вже й списки є? За мотивами галері.ру?

53 коментарі:

  1. Мені цікаво, за яким критерієм вони знайшли (визначили) цей блог? Це ж мали стояти якісь ярлики? Хтось ззовні ставить якесь тавро чи яким чином це відбувається?
    Мені за вказаним слососполученням "вибило" одну із таких сторінок (але там зрозуміло чому саме: бо навіть в заголовку написано це страшне слово "бандерівець") http://www.echo.msk.ru/blog/milov/1266878-echo/
    ...
    подумалось: може тому, що українською написано?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тут якраз просто: на скріншоті з результатами пошуку останнє - це коментар до мого допису 22 червня, там ці слова згадуються, от яндекс і проіндексував їх.

      Видалити
    2. Зрозуміло...
      Але популярність блогу очевидна )
      Як на мене, то в цьому є плюс. Он бачу з боку "visitor from Moscow, St.Petersburg". Добре, коли вони читають. Бо потрібно бачити не лише новини, які в них схожі радше на шоу "хто еффектніше збреше", а й думку жителів тієї країни, яку вони хочуть захищати від нас самих...

      Видалити
    3. Друже Льольчику, я не маю жодних ілюзій щодо відвідувачів з РФ. Конкурувати з найбільш правдивими у світі ЗМІ Лайфньюс або Звіздою не зможе навіть деенерівка зі Сніжного з попереднього посту. Не знаю, наскільки відбиті памороки треба мати аби не усвідомлювати: якщо журналістів та дизайнерів (wtf?!) головнокомандувач нагороджує цяцьками за кримнаш, то вони є не журналістами, а солдатами і те, що вони роблять, з журналістикою не має нічого спільного..
      А якщо не вмикають ТБ, то будуть шукати блоги/фейсбуки "адекватних" українок, до яких я вочевидь не належу. Ну що ж, усі ми знаходимось на якійсь стороні, життя розсудить.

      Видалити
    4. У мене днями стався випадок. Хтось у спільноті виклав політичну картинку, яка ображає Україну та українців (в спільноті політика заборонена, але буває, що комусь дуже хочеться висловити/образити/заціпити/викликати/спровокувати сварки і т.д.). Хтось змовчав, хтось "лайкнув", хтось попросив видалити. І тут, дівчина з Москви не на жарт обурилася. Заявила, що адміни не туди дивляться, що вона нікому цього не дозволить. Коли я подякувала (при всіх), вона заявила, що була неодноразово в Україні, любить її, поваєає і нікому не дозволить ображати чи принижувати цей край. Всі замовкли, картинку було видалено...

      Багато написала, можливо сумбурно, але хочу сказати, що є такі люди... Мождиво мені на них щастить... Але я дуже хочу вірити, що "разум когда-нибудь победит".
      П.С. Бажаю вам гарної зустрічі. Дуже шкода, що ви далеко (чи я далеко), що зараз не можу собі дозволити поїздки. Але, знову ж таки, вірю і сподіваюся на краще.

      Видалити
    5. Є, звичайно ж є! Власноруч перепис проводила :) Просто їх так мало і в кількісному вимірі, пальців однієї руки вистачило... і не чутно їх зараз майже :( Зате поціновувачами подвійних стандартів та піщинок у чужих очах - хоч греблю гати.

      Дякую за побажання! Ми не поруч, але ми разом, правда :)?

      Видалити
  2. Ми-то це переживемо, бо правда за нами, а от їм від слова "х....о" ніколи в історії не здихатись. Це вже пряма асоціація у всього світа

    ВідповістиВидалити
  3. Ну все Тонь - ты на карандаше! :):):)

    ВідповістиВидалити
  4. Кошмар! Если честно меня эта история с бандеровцами уже достала. Они что чокнулись? Мир на них клином сошелся? (злая я) это как Бабайка, все дети боятся, но никто не видел . А НКВД они не боятся? Не ищут тех кто так состоит?
    Как же они за нами следят))) мы как кость в горле_)))) боятся))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я помню читала книгу о революции и совет времени, так там такие страшные вещи .

      Видалити
  5. У меня истерика))))))))))) Смех сквозь слезы.... Даже не знаю, что тут можно сказать....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Представь мою радость юного натуралиста, когда это увидела ))))

      Видалити
    2. Вот так пишется история)))) Ты практически первая в этих списках.... Нет слов)))

      Видалити
    3. Тебе смешно. а я переживаю: доволен ли "клиент", достаточно ли мой блог бандеровский, не надо ли заглавным постом сделать украинскую народную? )))

      Ну а если серьезно, то слава богу это не список, а всего лишь поиск по упоминающимся словам. Но после галереи меня и списком не удивить.

      Видалити
  6. им так все равно, что делается на Украине, они так усиленно нас не трогают, вот только сознательно ищут блоги бандеровцев
    видимо ты самый агрессивный, раз нашлась :)
    даже не знаешь плакать или смеяться

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Строгая ты ))) А вдруг человек пришел просить интеллектуального убежища?

      Мой блог вообще поисковики "любят", даже по вышивальным запросам про МТСА, Элен ле Бер и Дальбека на первых страницах находится

      Видалити
    2. я твой блог нахожу, наверное, самым чудным способом - девичник - галерея отшивов мтса - подпись автора темы :) но для меня этот способ самый простой

      Видалити
    3. так это ты ))) я вижу, что кто-то с одной темы сюда заходит, но думала, человек без блога или еще что

      Видалити
    4. тебе еще и такую инфу показывает? я абсолютный чайник в блогах, вот с галереи приходят уведомления на почту о новых фотках друзей, а тут приходится изощрятся
      может я забыла где-то какую-то галочку поставить?

      Видалити
    5. А то! У меня такие связи, такие связи ))
      Видишь feedjit, под архивом блога слева? я не помню, как его добавляла, но точно не галочкой, кажется на сайт их за инструкцией надо было заходить.

      Видалити
  7. Тонь, как ты это откопала? Это ж специально надо так постараться поискать. Дураков во всех нациях хватает.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. С помощью feedjit. Показывает статистику последних заходов на сайт

      Видалити
  8. Тоня, щіро вітаю!! Так стають зірками)))) Я оце замовила чоловікові футболку з малюнком і написом ПТАХОБАНДЕРА, тепер не знаю, чи світити у блозі, а то такі часи)))))))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я тебе прОшу ))) Такі часи, що за один лише український акцент можуть бути непереливки десь у Криму або на Донбасі. Тож можна собі не відмовляти у маленьких втіхах.

      Видалити
    2. Ну на рахунок Донбасу не знаю, а в Криму все ОК. Приїздила в гості мати чоловіка, вона з 2012 року мешкає в Алушті, то придбала собі настільний прапорець України і повезла додому, дівчатка у вишиванках ходять і все нормально, так що часи такі ненадовго))))))))))))

      Видалити
    3. Ще б не нормально - треба ж сезон рятувати )))
      До речі, нагадала мені слова одного товариша, якому я дуже довіряю, так от він каже що пята колона у Криму насправді нічогенька така )))) Враховуючи справжню явку та результати реХферендуму я йому вірю.

      Видалити
    4. Ха-ха, який сезон, нема чого рятувати)) Ніхто не їде, все порожнє стоїть. Свекруха свої новенькі номери навіть відчиняти не планує, а вона біля самого моря живе, каже, що добре було б якби українці взагалі бойкотували Крим, тоді б швидше очі розплющились у найзавзятіших нових росіян. От хіба два пансіонати біженців завезли зі сходу, так вони вже речі і продукти брати не хочуть, стільки їм люди всього навезли, просять гроші (на цигарки і алкоголь) та хають Україну та скиглять, що до далеко від моря поселили ( ага, в Алушті на все літо з повним пансіоном при порожніх пляжах та чистому морі). Так що замість заробітку кримчани ще біженців годують і розважають, вже багато хто не так завзято радіє, а там проукраїнського населення дуже багато, десь так 20% по розмовах, нічогенька колонна))

      Видалити
    5. Іра, оце справжні патріоти - я про тих, хто закликає до бойкоту ))) Що поробиш, коли до деяких доходить винятково через... те саме, на чому сидять.
      Про стан сезону в Алушті (як згадаю останіій візит - яблуку не було де впасти!) та "біженців" - це просто... просто... повчально, мабуть. Для усіх.
      Колега каже, що по телефону приятелі (родичі військових) плачуть, але чого - казати бояться.
      20% - а у степовому Криму мабуть і більше буде.

      Видалити
    6. Так. От як я спостерігала за місцевими і по інформації про побут родичів, кримчани - то такі специфічні люди. Ну там бюджетники та пенсіонери - вони там ідейні, їм підняли виплати, вони страшне які раденькі. А от ті, хто живе з туризму - там нема ніякої ідеї чи патріотизму, вони цікавляться тільки грошима і розуміють тільки такий підхід. Якщо їм у Росії буде погано, то будуть кричати, що вони за Україну і навпаки, хто більше заплатить, за тим і підуть. Тобто лояльність цих людей неймовірно легко купити і втратити як тільки десь більше запропонують. А їх там дуже багато. А коли Крим повернеться, то всім доведеться задовольняти їхні забаганки, бо це продажні душі, а то не найліпші громадяни для країни((((

      Видалити
    7. Погоджуюсь на всі сто! От саме тому я б воліла взагалі дати йому незалежність. Торгувати на ринкових засадах, кредитувати за потреби також під людський процент або частину прибутків... Але хто б ще мене слухав "там, навєрху"

      Видалити
  9. волчком крутятся, безостановочно :) скоро начнут энергию выделять, можно будет привязать их к генератору и обеспечить электроэнергией небольшой городок.

    ВідповістиВидалити
  10. так вот - на яндекс. бай ты в 10ку не входишь, всего лишь 11ое место, увы :)
    про яндекс.ру ничего не могу сказать, не могу на него зайти.
    у гугла нет вкладочки блоги. а так гугл, что бай, что ру, может и находит конечно, но мне надоело листать. увы :))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. если я правильно поняла, полет нормальный: и не сильно высоко, и пузом по земле не волочим :)?

      Видалити
    2. ну на яндексе так вообще)) у меня до сих пор недоумение, как оно так получилось. потому что вот разными местами чую, что за последние пол года много кто эту тему мусолит вдоль и поперек. а в топе - ты :))

      Видалити
    3. *поправила корону, завернулась в мантию, погрозила соседям скипетром* ))))

      Видалити
  11. Натали, отож :) Обережніше треба з бажаннями!

    Зайчику мій, враховуючи кількість "антифашистів", ти дуже занижуєш потенціал цього небезпечного джерела енергії :)

    ВідповістиВидалити
  12. Тоня, а ты будешь на встрече рукодельниц 2 июля?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А кто ещё идёт, а то я в Киев еду как раз на два дня и хочу пойти, только переживаю, что никого не знаю( А что взять с собой?

      Видалити
    2. Себя - и что нибудь из своих рукоделий ))) буде Оксана-Росомашка, я, Алла, Лена, живущая на радуге, Аня-Зизя может будет... Пардон если кого забыла.

      Видалити
    3. я почти такая же, знаю только одного человека, еще и подслеповата, в даль ниче не вижу, поэтому не факт что Аллу признаю :)

      Тонь, а Тонь, а ты будеш с фотиком? у тебя фотки всегда такие красивые, может моя прозрачная красавица мтса-шная будет с тобой посговорчивее, чем со мной, со мной оно играет в недотрогу :(

      Видалити
    4. Если что я буду с фотоаппаратом))

      Видалити
    5. Я буду без, потому что моему надо свет, а мне - ровные руки и штатив, но Ира у нас владеет даром предметной съемки (так, кажется тайну не выдала, информация вроде из открытых источников)))

      Видалити
    6. ого, как все сложно, не зря они значит хорошие такие :)

      Видалити
  13. Пані, я вам прям заздрю :))))))) Але я не про це, про 2-е хочу запитати - де явки, паролі можна дізнатися? Не обіцяю, що буду, бо тільки з потягу...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я сама собі заздрю ))))
      Явка у Майстерні шоколаду на м. Університет, але ти обов'язково напиши Аллі - вона резервуватиме столик

      Видалити
  14. І чого я цей пост тільки сьогодні прочитала????????? Сижу і прямо до сліз!!!! Хотілося дуже з рукодільницями зустрітися, та "видно не судьба"(((((( А може будуть незабаром ще подібні зустрічі (якщо не секрет)?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой леле, шкода... Зустріч була доволі спонтанна... А ти зараз у Києві?

      Видалити
  15. По-моему, это уже клиника... А если кто-то в твоем (можно на ты?) блоге комментарий оставит, то тоже в списочек :))))))? Было бы смешно, если бы не было грустно...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Можно. Нужно!
      Берем круче: кто только откроет блог бандеровца - сам станет бандеровцем )))) Иначе как бы их столько расплодилось? Вот как раз сегодня в подтверждение этому - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=511889445577960&set=a.155222221244686.24111.100002707263787&type=1
      Проверить не могу, сама понимаешь.

      Видалити